20.07.2016 17:15 Alder: 2 yrs

Ny personlig rekord - 6,3 kg og 76 cm


Efter en lang ørkenvandring denne forsommer med 15 nat ture med fluen til Kolding Å og kun en enkelt fisk på 47 cm i starten af juni på land, var jeg efterhånden ved at være klar til noget flex.  Weekenden blev brugt på ved Karup Å uden held, så søndag aften skulle Kolding Å fiskes igennem til trods for, jeg var en slidt og træt natfisker.

Jeg startede kl. 22.30 ved sammenløbet og kun en anden fisker gik foran mig, så forventningerne var høje.  Åen løb lavt og klart for første gang efter en laaaaang periode med højt og brunt vand. Strækket ned mod p-pladsen blev fisket igennem 2 gange uden kontakt. Kl 03.00 - efter en øl pause med Carsten Carstensen, ville jeg lige ta et sidste træk med fluestangen, inden jeg skulle hjem og sove.

Hurtigt fik jeg først et hug af en mindre fisk og der kom blod på tanden, nu hvor der endelig var kontakt til fisk.

Lidt længere fremme lader jeg fluen fiske ind under et stort piletræ og SMÅKAGE, så hamrede en go fisk på ophængerfluen!! Den var stærk og tung, men da den gik i overfladen og ruskede, så den ikke så stor ud, så tanken om en fejlkroget fisk slog mig.

Men jeg havde dog nogenlunde kontrol over fisken, der gik dybt og tungt indimellem de tunge rusk i overfladen, så de tanker blev igen lagt på hylden.

Da den er ved at være træt og begynder at lægge sig i overfladen, kunne jeg dog godt se, at den var omkring de 70 cm og "vægten" blev øget til omkring de 4 kg.

Første forsøg med nettet kikser, men kort efter glider den dog nemt i netrammen og jeg kunne lige få den løftet op af den høje brink. 

Her går realiteterne op for mig, og jeg kan se, at det er en rigtig go fisk!

På p-pladsen møder jeg en lige ankommet spinnefisker, der måler og vejer fisken for mig, da jeg var alt for distræt til at gøre det selv og ikke kunne finde min vægt eller målebånd.

En ny personlig rekord var en realitet - en flot let gylden hunfisk med faste skæl - kun 76 cm og en kampvægt på 6,3 kg gav en kondi på 1,44!!

Der blev lavet fotosession og skulle lige sidde på bænken en times tid og sunde mig, inden jeg var klar til at køre hjem i seng.

 

Mvh Per Pedersen