23.10.2017 20:05 Alder: 2 yrs

Beren-Bostel Weekend 22. - 24. sept.


Harte-Donssøerne var dette år rammen om årets gedde konkurrence. Vi var 17 deltager i alt.

Fredag omkring kl. 16.00 ankom vores venner fra Beren-Bostel. De nye som ikke havde været her før, blev vist lidt rund i området inden vi alle mødtes ved storhytten kl.18.00 for indkvartering.

Efter et dejlig varmt måltid var det tid hygge og strategier fra begge holds sider, om hvor og hvor stor en gedde der skulle fanges dagen efter.

Lørdag startede med morgenmad Kl. 06.00 og derefter gik turen ud til søerne med en stor portion selvtillid og forventnings glæde. Men pga. højt solskin og ingen vind, ja så blev de helt store gedder i søen, med det var en skøn dag.

Kl. 17.00 var det tid til afgørelsen på dagen dyst. Vi havde på forhånd aftalt et mindstemål på 70 cm og stillingen blev 3 gedder over 70 cm til KSF og 2 gedder til Beren-Bostel, så vi sikrede os at vandrepokalen forsat forblev i Danmark.

Kl. 19.00 var der fælles spisning og efterfølgende fortaltes der vidt og bredt om dagens oplevelser.

Søndag morgen kl. 8.00 var der morgenmad og vi tog derefter afsked med vore fælles venner fra Beren-Bostel. Det var vist noget med et valg de skulle nå.

Jeg vil gerne sige en stor tak til alle deltager, som var med til at få denne weekend til at blive en rigtig god een af slagsen.

Knæk og bræk

Morten Bertelsen