23.10.2018 19:41 Alder: 21 days

Oprydningstur - søerne


Søndag d 18 nov. drager vi atter ud til søerne, for at klippe og samle affald. Vi har et par gode projekter at gå i krig med bl.a. ”Kvierne” i Søndersø, selvsået træer og en sivplads modsat Kvierne.

”Kvierne” var i gamle dage en rigtig fin gedde/karpe plads med rigeligt plads til 2 mand, det er det ikke længere p.g.a. siv, så de skal skæres ned en del af det er stadig flydende så det kan trækkes på land. :-)

Alle de selvsåede træer står lidt forskellige steder ved systemet, her holder vi nok lidt fokus på dem ved kanalerne samt Påby sø. 

Siv pladsen overfor ”kvierne” ja det siger næsten sig selv, her er der os rigtig mange siv der kan rykkes op eller skæres ned så der igen bliver mulighed for at komme ud gennem sivene og fiske :-)

Vi mødes ved Storhytten kl. 08.00 her deler vi os op i grupper, sidst var vi 7 mand, tror vi bliver flere denne gang :-) :-) så er det bare ud og i krig, jeg tænker vi mødes ved hytten igen ca. kl. 14.00 og slutter af med et par grillpølser og brød.

Tilmelding kan i bare gøre til mig Peter og vågner du nu tidligt søndag morgen og tænker hvad fanden skal jeg lave, så kommer du bare forbi, brugsen har altid flere pølser :-) og vi kan altid brug hjælp.

 

Søudvalget.